Toimitusehdot

Maksutavat
Tilaukset tulee maksaa Checkout-palvelun kautta, joka hyväksyy kotimaisten pankkien verkkomaksut.

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia ja Matkahuoltoa. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana edullisimmalla kuljetustavalla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi, mikäli ne eivät mahdu kirjeeseen, joka kannetaan kotiin asti. 

Toimituskulut
Tilauksesi koosta riippumatta toimituskulut ovat ainoastaan 2 euroa.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika
Tilaukset pyritään toimittamaan postiin tilauspäivää seuraavien parin arkipäivän aikana. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika on 14 päivää tuotteen noudosta. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta koirafanitus.fi@gmail.com. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan uuteen samanlaiseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät sähköpostilla koirafanitus.fi@gmail.com.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
 

Uusimmat tuotteet